Skip to content Skip to footer

Velg
Herstellingen

De velgen van je auto spelen een cruciale rol bij het verbeteren van het algemene uiterlijk en de prestaties. Maar door dagelijkse slijtage, krassen op de stoeprand en botsingen met kuilen kunnen uw velgen er versleten en beschadigd uitzien. Gelukkig kunnen professionele velgreparatieservices de schoonheid en functionaliteit van je velgen herstellen en een kosteneffectief alternatief bieden voor volledige vervanging.

Waarom velgenreparatie?

Velgenreparatie is meestal betaalbaarder dan de aanschaf van nieuwe velgen. Door te kiezen voor reparatie kunt u geld besparen en toch opmerkelijke resultaten behalen.

Behoud originaliteit

Als je unieke of hoogwaardige velgen hebt die moeilijk te vinden of duur zijn om te vervangen, kan je door reparatie de originaliteit en het karakter van je voertuig behouden.

1. Stoeprand repareren

Curb rash is een veel voorkomend probleem dat wordt veroorzaakt door het contact met stoepranden tijdens het parkeren. We kunnen geschaafde en bekraste plekken vakkundig herstellen, zodat ze vrijwel onzichtbaar worden.

2. Verbogen velgen repareren

Kuilen en ruwe wegomstandigheden kunnen leiden tot verbogen of ingedeukte velgen. Onze specialisten op het gebied van velgenreparatie gebruiken gespecialiseerd gereedschap om de vorm van het wiel zorgvuldig aan te passen en de structurele integriteit te herstellen.

3. Reparatie van scheuren

Kleine scheurtjes in velgen kunnen gevaarlijk zijn als er niets aan wordt gedaan. Onze experts kunnen gebarsten plekken vakkundig lassen en verstevigen, zodat je velgen veilig zijn en lang meegaan.

4. Kleuraanpassing en overspuiten

Als uw velgen vervaagde of afgebrokkelde verf hebben, kunnen wij de originele verf in kleur aanpassen of zelfs aangepaste overspuitopties bieden om het uiterlijk van uw velgen nieuw leven in te blazen.

5. Blanke lak herstellen

De blanke laklaag op je velgen kan na verloop van tijd beschadigd raken, wat leidt tot een doffe en glansloze uitstraling. Onze experts kunnen de blanke lak vernieuwen, waardoor je velgen een glanzende en beschermde afwerking krijgen.

Contact details

Eernegemsestraat 115, 8211 AartrijkeWest-Vlaanderen, België

  geïnteresseerd in onze diensten?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  geïnteresseerd in onze diensten?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Openingstijden

  Maandag – zondag: 8:00 – 20:00 

  Gegevens

  Wij detailen bij u thuis.

  Kapellestraat 138/0-02
  8020 Oostkamp

  BE 0768.965.916

  Links
  Volg ons op sociale media
  Gecertificeerd door

  Area7 Group © 2024. All Rights Reserved. Privacyverklaring. Algemene voorwaarden.