Skip to content Skip to footer

High-end mobiele auto
handwash

5+ jaar ervaring

Gecertificeerd

Detailing op locatie

In gans België

Wat kunt u verwachten van een exterieurreiniging bij u thuis?

Ontdek onze mobiele carwash service vanaf 75 euro excl. btw! Laat ons team van professionals jouw wagen verwennen, waar je ook bent. Met onze milieuvriendelijke aanpak en hoogwaardige producten laten we jouw auto glanzen, zonder jouw planning in de war te schoppen. Boek nu online en geniet van gemakkelijke, hoogwaardige reiniging op jouw eigen locatie.

Vragen of speciale noden? Neem contact op!

Foam behandeling

We starten met een hoogwaardige schuimbehandeling om het grove vuil los te weken

Krasvrij wassen

We reinigen jouw wagen krasvrij met de two-bucket methode en zorgvuldig uitgespoelde sponsen. Details behandelen we met precisiekwasten voor een perfect resultaat.

Velgen & wielkasten

Bij DONCK Detailing reinigen we je velgen en wielkasten met zorg en precisie, zonder schadelijke zuren. Als afwerking geven de banden een mooie as-new shine dankzij onze bandendressing

Afwerking

We drogen uw wagen af met een microfiber doek en warme lucht en brengen vervolgens een carnauba wax aan voor een langdurige glans en een onberispelijke uitstraling.

Standaard luxewas

45 Excl. 21% btw
 • Foam behandeling
 • Krasvrij wassen (wash & wax)
 • Drogen met warme lucht & microfiber (krasvrij)
 • Ramen
 • Velgen (zuurvrij)
 • Deur & kofferstijlen

High-end luxewas

75 Excl. 21% btw
 • Foam behandeling
 • Krasvrij wassen
 • Drogen met warme lucht & microfiber (krasvrij)
 • Wielkasten
 • Ramen
 • Velgen (zuurvrij)
 • Bandendressing
 • Deur & kofferstijlen
 • Afwerking met carnauba wax
Populair

1. Zacht & veilig reinigen

DONCK detailing maakt gebruik van hoogwaardige, pH-gebalanceerde en niet-schurende reinigingsproducten om het lakwerk van je auto voorzichtig en veilig te reinigen. Dit voorkomt het risico op kringen, krassen en andere schade die kan worden veroorzaakt door agressieve chemicaliën of onjuiste wastechnieken.

2. Aandacht voor details

 Luxe handwasbeurten worden uitgevoerd door bekwame en getrainde professionals bij DONCK detailing die minutieus aandacht besteden aan details. Wij nemen de tijd om elk onderdeel van je auto grondig te reinigen, ook de moeilijk bereikbare plekken, zodat je verzekerd bent van een uitgebreide en grondige reiniging.

3. Bescherming

Onze premium handwash dienst omvat het gebruik van hoogwaardige wax- of sealantproducten om de lak en afwerking van de auto te verbeteren en te beschermen. Dit kan extra UV-bescherming bieden en het parelen van water bevorderen, waardoor je auto er langer glanzend en goed onderhouden uit blijft zien.

4. Hoogwaardige apparatuur

DONCK detailing is uitgerust met geavanceerde gereedschappen en apparatuur die speciaal zijn ontworpen voor het zacht en effectief wassen van je auto. Dit omvat zachte microvezel washandjes, schuimkanonnen voor het voorweken en gefilterd water om het risico op watervlekken te minimaliseren.

5. Persoonlijke service

Onze luxe handwash op maat biedt u de mogelijkheid om tegemoet te komen aan individuele voorkeuren en de specifieke behoeften van je auto. Dit niveau van personalisatie zorgt ervoor dat je auto de aandacht krijgt die het verdient.

6. Gemak & comfort

Terwijl wij uw auto een luxe handwash geven, heeft u extra vrije tijd.

Contact details

Kapellestraat 138/0-02, 8020 OostkampWest-Vlaanderen, België

  geïnteresseerd in onze diensten?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Openingstijden

  Maandag – zondag: 8:00 – 20:00 

  Gegevens

  Wij detailen bij u thuis.

  Kapellestraat 138/0-02
  8020 Oostkamp

  BE 0768.965.916

  Links
  Volg ons op sociale media
  Gecertificeerd door

  Area7 Group © 2024. All Rights Reserved. Privacyverklaring. Algemene voorwaarden.