Skip to content Skip to footer

5+ Jaar Ervaring

Gecertificeerd

Op locatie

Uw wagenpark/fleet onderhouden

De expertise, ervaring, FLEX tools certificering en passie voor wagens maken van DONCK Detailing een aantrekkelijke keuze voor bedrijven met wagenparken of autodealers. De op maat gemaakte diensten van hoge kwaliteit die door ons bedrijf worden aangeboden, kunnen uw bedrijf helpen om uw voertuigen in onberispelijke staat te houden, uw merkimago te verbeteren en een wederzijds voordelige samenwerking in de auto-industrie tot stand te brengen.

  • Expertise & ervaring
  • Indrukwekkend track record
  • Diensten op maat
  • Certificering door FLEX Tools
  • Verbeterd merkimago
  • Tijd-en kostenefficiëntie
  • Lange termijn partnerschap

Vanaf 3+ wagens kan u gebruik maken van onze fleetprijzen, doe hieronder een prijsaanvraag of bel ons vandaag op +32 470 69 06 74

Expertise en ervaring

Met DONCK Detailing's meer dan 5 jaar professionele detailing ervaring en FLEX tools certificering, kan u er zeker van zijn te werken met bekwame experts die de fijne kneepjes van automotive detailing begrijpen. Onze uitgebreide kennis en artisticiteit op dit gebied maakt ons een betrouwbare partner voor het verbeteren van het uiterlijk en het behoud van de waarde van uw voertuigen.

Track record

U zoekt partners met een bewezen staat van dienst voor het leveren van uitzonderlijke resultaten. Onze geschiedenis van succesvolle detailingsprojecten en tevreden klanten toont onze toewijding aan uitmuntendheid, waardoor DONCK detailing een aantrekkelijke keuze wordt voor zowel wagenparken als dealers.

Diensten op maat

Wagenparken en dealers hebben vaak te maken met een verscheidenheid aan voertuigen, elk met unieke eisen. Het vermogen van DONCK Detailing om op maat gemaakte oplossingen te bieden zorgt ervoor dat elke auto de juiste zorg en aandacht krijgt die het nodig heeft, wat resulteert in onberispelijke resultaten die de verwachtingen overtreffen.

Certificeren door FLEX

Ons gebruik van FLEX Tools geeft onze toewijding aan het gebruik van de nieuwste technieken en de beste producten in onze detailing diensten weer. Deze certificering geeft bedrijven zoals het uwe het vertrouwen dat ze hun voertuigen toevertrouwen aan professionals die gebruik maken van toonaangevende tools en methodes.

Verbeterd merkimago

Voor autodealers is het behoud van een onberispelijk wagenpark van cruciaal belang voor het projecteren van een positief merkimago. De expertise van DONCK Detailing in het verjongen van voertuigen zorgt ervoor dat de auto's die worden tentoongesteld elegantie en verfijning uitstralen en een blijvende indruk achterlaten bij potentiële kopers.

Tijd- en kostenefficiëntie

Bedrijven met wagenparken of dealers waarderen efficiënte diensten die uitstekende resultaten leveren zonder hun activiteiten te verstoren. De vakkundigheid van DONCK Detailing in het efficiënt uitvoeren van detailingprojecten kan hen tijd en geld besparen terwijl het uiterlijk van de voertuigen volgens de hoogste normen blijft.

Lange termijn partnerschap

U zoekt partners die een consistente en langdurige ondersteuning kunnen bieden. Door het opbouwen van duurzame relaties met wagenparken en dealers door middel van uitstekende diensten en klantenservice, kan DONCK Detailing zich positioneren als een betrouwbare, go-to oplossing voor hun detailing behoeften.

geïnteresseerd in onze diensten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

geïnteresseerd in onze diensten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Openingstijden

Maandag – zondag: 8:00 – 20:00 

Gegevens

Wij detailen bij u thuis.

Kapellestraat 138/0-02
8020 Oostkamp

BE 0768.965.916

Links
Volg ons op sociale media
Gecertificeerd door

Area7 Group © 2024. All Rights Reserved. Privacyverklaring. Algemene voorwaarden.